Vi mødes ved pølsevognen

Så er der snart bådudstilling i Fredericia: 22.-24. februar og 1.-3. marts. Quorning Boats har premiere på 32’eren, og medbringer også 28’eren. Værftet har de seneste mange år været i stand til at hive titlen ‘Boat of the Year’ med hjem fra Düsseldorf, når de introducerede en ny båd. I år glippede det med 32’eren. Det er selvsagt svært at forstå, men det gør ikke båden mindre spændende.

De som som ønsker information om flerskrogssejlads eller en snak med erfarne flerskrogssejlere må selv finde dem. Multihulls Denmark (tidligere Danske Flerskrogssejlere) har trods navneskiftet, der signalerer ‘frem i skoene’, endnu en gang valg ikke at have en stand på udstillingen. Og sådan har det været de sidste mange udstillinger. Argumentationen er, at det alligevel ikke giver nogen nye medlemmer og at det er dyrt og besværligt. Klubben vil fortsat hellere bruge kontingentpengene på at bespise deltagerne til generalforsamlingen, end at lave udadvendte oplysningsaktiviteter, der kan skabe kontakt med potentielle flerskrogssejlere.

Man forestiller sig jo en drøftelse på højeste sted om de strategiske muligheder: ‘oplysende eller opfedende?  Lad os nu få noget godt at spise og snakke med dem vi kender. For mange nye vil nok også bare være et forstyrrende element’.

Det er selvsagt ren fiktion, men bestyrelsens valg skaber her hos os alle mulige forestillinger om, hvilke typer overvejelser, der ligger bag ikke at ville tage udadvendte initiativer (ingen blade ud i sejlklubber, ingen dynamisk hjemmeside, ingen stand på bådudstilling osv ). Måske er det reelt skræmmende i situationen, at der ikke ligger nogen reelle overvejelser bag? Måske er det bare bogholderiets nærsynethed, der slører for nødvendigheden?

pølsevogn

Nå, men det var jo bådudstillingen vi kom fra . Lad os mødes ved vores stand, pølsevognen, når vi har set Quornings dejlige både. Her kan man efter lyst bestille 2 eller 3 skrog med vinger – evt. i svøb.

Og mød så op til generalforsamling i Multihulls Denmark d. 9. marts i Skærbæk, og gør din indflydelse gældende. Formandskabet har annonceret, at der er afsat meget begrænset tid til kapsejladstemaer (læs sport), og det kan man jo kun glædes over. Så bliver der rigtigt meget tids til at snakke om….bum bum…. vedtægter og bum bum……noget andet. Måske kan vi bare få den generalforsamling overstået i en fart, så vi kan få noget mad, og på den måde få nogen af vore kontingentpenge retur. Det er da god forretning ……eller er det?

Jeg kommer !

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *