Tilmelding til Fyncup

Lad os sætte rekord

Det er sanrt nogle år side at deltagerantal for flerskrogsbåde satte rekord til Fyn cup. Der har været handlet rigtigt mange både siden da, og mange nye ejere er kommet til. En del af jer nye har ikke haft tradition for at deltage i Fyn Cup, men det bør der laves om på

Lad os gøre 2014 til rekordår for deltagende flerskrogsbåde i Fyncup. Sejladsen er traditionelt den mest samlende og dermed største sejlads for flerskrogsbåde i Danmark.

Lad os dele erfaringer, ideer og historier

Det er til Fyn Cup du møder nogle af de mest erfarne flerskrogssejlere, ligesom det er her der er mest ny inspiration at hente. Der kan ‘hentes’ mange nye løsninger på kendte udfordringer, og der er generelt en meget stor hjælpsomhed, når man står med et problem, nogle ønsker eller bare gerne vil have tip til at få mere gang i skøjten.

Og så er der masser af gode historier ved middagsbordet aftenen før start.

Lad os sejle med Texel

Der er rigtigt mange både i Danmark der allerede er målt ind til Texel. Du kan se om din båd er målt på Dank Sejlunions hjemmeside. Det er selvsagt vigtigt, at ændringer i sejlføring mv bliver registreret.

Iøvrigt ser det ud til at vi også i 2014 slipper for at betale kapsejladslicens til DS. Det er blot endnu et incitament til at sejle rigtig kapsejlads i henhold til en anerkendt måleregel.

Der er 2 nye målere på Sjælland, hvilket betyder, at det er blevet meget lettere at få sin båd målt.

Der kommer nyt om Texel, licens og målere efter et møde i DS’s kapsejladsudvalg for flerskrogsbåde, der afholdes inden for de kommende 14 dage.

Lad os mødes

Der er allerede 2 tilmeldte til Fyn Cup – lad dem blive til mange. Jo tidligere du melder til jo flere både kommer der.

Tryk på logoet herunder og meld til.

Vi ses!

Fyncup logo-2014

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *