Om multihull-racing.dk

Sejlads i flerskrogsbåde  er den fedeste form for sejlads der findes, hvad enten du sejler kapsejlads, eller blot ønsker at se dig grundigt omkring i weekends og ferier.

Aldrig har der været mere medieopmærksomhed på flerskrogsbåde end nu. Der udvikles, bygges og sejles som aldrig før. I Danmark skriver sejlmagasinerne overordnet om de mest spektakulære projekter, men rundt omkring gror initiativerne, omend i det mere skjulte.

Trimaraner.dk er tænkt som et flerskrogs- community, der kan bruges som samlingspunkt for udveksling af erfaringer, ideer, nyheder og gode historier. Der er også rum for tvivl og spørgsmål, samt billeder og film.

Du vil altid finde opdaterede informationer om Texel og forhåbentlig kunne se data på en væsentlig del af de både du møder på kapsejladsbanen eller på tur.

I forum er der plads til spørgsmål, et godt råd, nogle gode erfaringer, veje til nyt udstyr til en fornuftig penge eller tip til en god forbindelse.

Du kan også sælge båd og grej – det koster en flad halvtredser. Pengene går ubeskåret til at vedligeholde denne side. Der skal ca. 50 annoncer til for at et bare nogenlunde løber rundt.

Flere på 2 og 3 ben

Vi har kun én interesse, nemlig at stadigt flere begynder at sejle trimaran eller sportskatamaran. Denne side er uafhængige af kommercielle interesser og vi vil opfordre alle til at forholde sig frit og undrende til temaet her, herunder de kommercielle aktørers bidrag til flerskrogssejladsens fremme.

Vi har selv været nye engang, og vi husker tydeligt, at det var en fantastisk følelse fra første øjeblik i en flerskrogsbåd.  Men det var også anderledes, uoverskueligt og en lille smule skræmmende. Lad os hjælpe de nye over tærsklen til den fedeste sejladsform der findes – og de erfarne endnu et skridt videre.

Spiller med Facebook

Denne side kan bruges til at det som Facebook ikke rigtigt dur til – nemlige at fastholde mere end øjeblikket! På facebook-siden multihull-racing.dk er der plads til de hurtige udvekslinger – det er en god kombination

Det er din side

så vær med til at gøre den:

Stærkt vanedannende