Næste generation

Det har været helt fantastisk at følge Danish Youth Vikings fra den spæde idé om at deltage i Youth AC og til de i sidste uge realiserede drømmen – for egen regning. Udtagelsessejladserne i AC 45 var samtidigt første gang besætningen sejlede sammen – på vandet altså. I Århus Sejlklub havde de nemlig ‘tegnet’ en AC45 på gulvet i klubhuset for at træne manøvrer og placering i båden – ren simulator.
Så er det ligesom forståeligt, at der lige skulle gå et par dage inden de fik fortrolighed med den rigtige båd, og i forlængelse heraf kunne score to prikker og en 2. plads i sidste dags sejlaser i SF. Vi trykker tommelfingre for, at den endelige udtagelse kommer i hus her d. 25. februar.

acyouth

Lykkes det at blive udtaget, skal der samles en god halv million, for at den endelige deltagelse kan finde sted. Det burde være muligt. Hvem vil ikke gerne forbindes med unge menesker, der vil noget, om som tilmed selv har investeret i at vise at de vil det?

Det bedste af det hele er, at vi her ser kimen til den nye generation i dansk flerskrogssejlads. Det bliver en fornøjelse at slå ledige pladser op på gastebørsen i fremtiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *