Multihulls Denmark i medlemskrise

Efter moden overvejelse har jeg undladt at betale kontingent til Multihulls Denmark for 2014, og er således ikke medlem mere.exit new life

Jeg har altid været medlem af den ‘specialklub’ der repræsenterer den bådtype jeg aktuelt sejler i, og derfor har jeg også været med i Multihulls Denmark siden jeg fik min første trimaran for en hel del år siden. Men nu er det slut. Klubben repræsenterer ikke mine interesser – eller måske er det mere rigtigt at spørge om, hvad klubben egentligt repræsenterer andet end fortiden.

Som svenskerne siger: ‘det är inta pengarne det är principet’ – og princippet er, at livet er for kort til foreninger uden perspektiv. Vi der sejler kapsejlads er ikke længere afhængig af medlemsskab for at få et målebrev – det ligger nu i Dansk Sejlunion. Det betyder naturligvis også, at jeg se på klubben med nye ‘uafhængige’  øjne. Jeg skal undlade endnu engang at trætte jer med, hvad jeg ser.

Jeg har nu fået 2. rykker på kontingentet (det er heller ikke i orden ikke at have meldt mig ud), og kan i den sammenhæng konstatere, at vi samlet set er 27, exitder har valgt medlemsskabet fra (går jeg ud fra). Dermed forsvinder rundt regnet en fjerdedel af kontingentmassen i et hug. Det er da noget, der må få enhver bestyrelse til at virre med hovedet – tror jeg – men det store spørgsmål er jo, om der sker noget ved det.

Det er selvsagt kedeligt, at der ikke findes en aktiv sammenslutning for trimaraner og sportskatamaraner, Sidste gang Bo og jeg prøvede at gøre noget i Multihulls Denmark blev vi overrasket over, hvor få der støttede op om forsøget, mens resten opfattede det som udemokratisk (at have en vision http://www.dreamstime.com/stock-images-image35435514og et program for udvikling?).

Vi håber at nogen tager initiativer, der kan skabe en eller anden form for community – i Multihulls Denmark eller i et helt andet regi. Jeg er fuldstændig ligeglad hvor og hvordan, bare det sker – det er der brug for.

Vi skal nok støtte op 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *