John R’s forberedelse af tur til Kroatien

Tankerne
For en del år siden, da vi havde en L-23 fik jeg et sæt søkort over den øvre del af den Kroatiske skærgård. Jeg havde siden midt min ungdom drømt om, at få lov at sejle i Middelhavet, og da jeg havde en båd med trailer, L-23’ eren, var det nærliggende. Det blev ikke til noget, men kortene og tankerne har hele tiden været der.

Sidste år købte jeg en Corsair 27. Det er en trimaran, konstrueret af  Ian Farrier, og bygget i godt 450 eksemplarer i America. Den blev købt i Tyskland, Osnabrück. Det var en stor dag, da vi  (min søn Nicolaj og jeg) kørte hjem. Både rigere og fattigere. Det første år gik med at lære at sejle sådan en halv ø i forhold til hvad jeg var vant til.

Forberedelserne
Vinteren gik med at se på, hvad man skal have med på en tur til Middelhavet. Det er faktisk ikke så lidt.

Læs hele beskrivelsen og få alle relevante facts i pdf’en:
Kroatien beskrivelse John Runge

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *