En langvarig fødsel

Endelig ser det ud til at den nye F-22 produktionsbåd nærmer sig markedet. For os der har fulgt dette projekt  er der kun en ting at sige: hatten af for Farriers evne til at fastholde interessen om et projekt, der er trukket længere ud end nogen havde forestillet sig. Jeg har fundet en nyhedsmail frem fra januar 2010 hvor han skrev:

The production F-22 is getting closer, with hull mold construction now started, and soon only the daggerboard and interior molds will remain. So it looks like the first full production molded F-22s will definitely be built and available in 2010, kit float hulls even earlier.

3 år senere har vi så endeligt set den først støbte båd knap færdig, men alligevel…

F-22andDeckFront

Nu er den her og dens er godt ud. Farrier har underejs underholdt os med sine designtanker han har gjort, og med det i baghovedet må det blive en fin lille og rummelig båd. Han arbejder på en ny type kulmast, der skal kunne håndrejses af en mand – det glæder vi os også til at se en demonstration af.

Prisen for vidunderet venter vi spændt på. De første udmeldinger om pris indikerede et brud med, at trimaraner skal have en pris der er dobbelt så høj som en tilsvarende længde kølbåd. Den endelige pris kommer i denne weekend – og mon ikke den kan forventes at ligge noget højere end oprindelig target-price. Vi vender tilbage når der er nyt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *