Det går godt på trimaraner.dk

For godt et år siden startede vi trimaraner.dk som en stille protest mod de manglende muligheder i Multihulls Denmark for at distribuere nyheder, gode historier, lærerige links og meget andet godt på klubbens hjemmeside.

Det er gået over al forventning, idet vi jf. Google Analytics i sidste måned havde 822 besøg, heraf 262 unikke besøgende. En fjerdedel var nye besøgende. Danske besøgende fylder naturligvis mest, fulgt af Finland, Sverige, Tyskland og en ihærdig sejler fra Spanien.

Det er vi alt i alt godt tilfredse med – og mon ikke denne hjemmeside snart nærmer sig en status blandt de mest besøgte hjemmesider for multihulls herhjemme?

Vi vil gerne gøre siden mere interessant end nu, og det skal nok komme – bland andet med din hjælp. Vi har i øjeblikket nogen tekniske kapacitetsbegrænsninger i wordpress som vi ikke helt har styr på. Det skyldes en anden kapacitetsbegrænsning, nemlig evnen til

knivat begribe programmeringen under overfladen. Og her har vi så sidste kapacitetsbegrænsning, nemlig at vi mangler den fornødne kapital til at købe dem, der har kapaciteten til at forstå sig på kapacitet. Men mon ikke det løser sig – måske kommer der en mand med en papkasse.
Under alle omstændigheder vil vi gerne udvikle siden – stille og roligt. Et af de første intiativer bliver at udbygge siden med præsentation af de forskellige trimaraner og sportskatamaraner i Danmark og ?. Vi har en på ‘lager’ lige nu, som vi håber at få op ret hurtigt. Vil du være med, så send os en beskrivelse af din båd og gerne med nogle billeder.

Vi modtager også gerne en god historie, et sjovt eller provokerende indlæg, et referat, en påmindelse, en beskrivelse af en reparation enten via billeder eller en lille film, eller en fed henvisning.
Er du wordpress haj og har mod på at involvere dig, hører vi også gerne fra dig.

Skriv til:   henrik@trimaraner.dk

6 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *