Den hemmelige loge

Multihulls Denmark, som flerskrogssejlernes forening hedder nu om dage, virker som en klub, der har lagt sig ud på flerskrogssejlernes store trampolin for at udånde. Patienten har fået åndedrætsproblemer efter i meget lang tid at have indåndet sin egen udåndingsluft i et hermetisk lukket ‘klublokale’.

Det virker som om det nye formandsskab har svært ved at finde hen til knagen med klubbens arbejdstøj. Vi mangler fortsat en ide om, hvorfor det var vigtigt at fyre den gamle formand og forfremme næstformanden til formand. Aktivitetsniveauet ligner til forveksling det tidligere, omend holdningerne i det skjulte ser anderledes tvivlsomme ud.

Den nye næstformand klandrer den gamle for at have svinet med kørepengene – vistnok 1100 kr anvendt til at forberede en generalforsamling – hvorefter samme næstformand inviterer alle deltagere i generalforsamlingen til middag på foreningens vegne – på restaurant forstås.

Bladet kommer kun til klubmedlemmer – ingen andre, da det er for dyrt.

Som Danmarks rigeste specialklub har man valgt at puge en formue til side som forsikring mod dårlig planlægning af et stævne der afholdes hvert 5. år og som har færre danske deltagere end antallet af deltagere i flerskrogsklassen til det årlige FynCup.

Klubbens hjemmeside kan ikke udvikles da der ikke er penge til det. I en lang periode blev væsentlige informationer om bl.a. måling gemt bag adgangskoder, således at  hverken nysgerrige eller sejlmagere kunne få de nødvendige informationer.

Formanden sejler kapsejlads under den regel som klubben forkastede til fordel for TEXEL. Og hun gør det endvidere sammen med Lars Oudrup, som har valgt fortsat at bestyre reglen i den konkurrerende klub CMID – som formanden for Multihulls Denmark i parentes bemærket også er medlem af. Det er den samme Oudrup som for 3 år siden snød med målebrevene til FynCup og efterfølgende udråbte sig til overaltvinder, hvorefter han blev smidt ud. Det burde han også have været af Multihulls Denmark sammen med en karantæne fra Dansk Sejlunion. Dejligt selskab.

Hvor er visionerne?, hvor er ideerne? hvor er evnen til at udnytte medvinden i flerskrogssejlads?

Læs mere om denne gyser i forum på den hemmelige loge. I erkendelse af hvor vanskeligt det kan være at finde er her et link

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *