Course sur la côte atlantique française

Så er der en usædvanlig invitation til en 3 dages fransk sejlads for flerskrogsbåde – ‘le Tripatte’ – en sejlads med tre ben over tre dage. Det ser ud til at blive gennemført i et fantastisk område – se kort i galleriet herunder.

Der er tale om den 10. udgave af en multihull sejlads i Fransk Brittany fra d. 13. – 15. juli.
Der er ikke tale om en officiel kapsejlads, men om en sejlads organiseret af 2 trimaranejere  (F36 og DF 35) og der er ingen startpenge, ingen jury og ingen kapsejladskommité. Man får tildelt et mål efter Multi 2000 og tager selv start og sluttid. Man kan deltage enkelte eller alle dage.

Målet er at nyde sejlads i fantastiske omgivelser og dele aftener med mennesker, der har passion for flerskrogsbåde. 15. juni er seneste dato for at tilkendegive om man deltager. I forbindelse med overnatninger, betaler hver båd for forplejning og ved afslutningen arrangeres en ‘traiteur’ (et madorgie?), hvor bådene bliver bedt om at give et bidrag.
Sejladsen er åben for flerskrogsfartøjer over 20 fod. Hidtil har der deltaget F-både, Dragonflys, Seacart 30 og nogle hurtige catamaraner.

Vi har vedhæftet kortene over sejladsen. De 2 første kort er 2 strækninger der gennemsejles dag 1, med strand-picnic i middagspausen. derefter et kort for dag 2 og dag 3.

[oqeygallery id=7]

 

Er du interesseret så kontakt Paul Verhoeven på mail:
paul.verhoeven@v-chem.com

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *