Cristel Nyqvist = svensk mobilitet

Vi mødte Cristel Nyqvist til FynCup og fik en bra snak om flerskrogssejlads i DK og Sverige. Cristel sejler Corsair 750 Sprint, Maran, som hun trailer rundt til de sejladser hun ønsker at deltage i – hvilket er en del sådan som vi forstår det. Vi snakkede blandt andet om mulighederne for at få fælles måleregler med svenskerne (Texel), således at der problemfrit kan sejles på tværs af Øresund.

Efter FynCup kan vi konstatere at Cristel også valgte at traile båden til Cowes Week på Isle of Wight hvor der sejles kapselads i et af de mere legendariske farvande. Det foregik mellem 11. og 18. august. Christel sejlede med sin godeste ven Søren Pehrsson.

Af resultatlisten fremår det, at Cristel og Søren ikke nåede de 2 første sejladser, men til gengæld lå i top tre i resten af sejladserne. Samlet blev det til en 4. plads.

Det er ikke bare resultatmæssigt godt gået, men også mobilitetsmæssigt. Der er helt klart potentialer i lette multihulls, der let kan gøres køreklar og trækkes af noget, der ligner almindelige biler.

Vi forsøger at få Cristel til at skrive en beretning om turen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *