Byggeprojekter i det ganske land

Sidste år var der I pressen meget fokus på flerskrogssejlads. Carbon 3 stjal de store overskrifter, men også Qourning fik godt fat i pressen med levende billeder. Endelig fik vi Extreme Challenge projektet sat i søen her i foråret med Rasmus Køstner & CO.

Men det er ikke kun hos de store producenter/værfter og i de spektakulære projekter, at der er grøde. Rundt omkring i landet er der gang i en række forskellige projekter.

For nogle måneder siden var vi på ‘studiebesøg’ hos Martin Friedrichsen, der i sin kælder bygger  en F82R. Dato for søsætning nærmer sig.

I Roskilde søsatte Hojlund en ny hjemmebygget F22. Det bliver en af de sidste hjemmebyggede af slagsen idet F22’eren snart lanceres som en ‘boat in a box’ løsning fra Farrier i New Zealand. F22’eren ser ud til at have alle muligheder for at blive den konstruktion, der sender rigtigt mange ud i en trimaran til en overkommelig pris.

I København er der et spektakulært projekt drevet af Christian Wiig-Hansen, Boatbrothers. Han er i gang med at bygge en kulfibertrimaran på 28 fod. Der laves forme, så det er ikke bare en one-off. Der søges investorer til færdiggørelse.

Og så ved vi jo at Jan Andersen tripper for at bygge en ny båd når Barracuda er solgt.

Tobias & Co præsenterer deres ‘nye’ rc27 katamaran. Endelig er det spændende om vi ser en nyrenoveret Nielsen Trio på kapsejladsbanerne.

Og der er helt sikkert flere projekter vi ikke kender til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *